+36 70 636 7676

2015 évi táboraink

MOA TÁBOROK 2015 NYARÁN IS!

A MOA MAGÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA A 2015 ÉVI NYÁRI SZÜNETBEN IS MEGSZERVEZTE ÉS ELINDÍTJA NYÁRI TÁBORAIT. VÁRUNK SOK SZERETETTEL MINDEN KEDVES TÁBOROZNI VÁGYÓ GYERMEKET.

Angol nyelvi és kézműves tábor

2015. június 22 – 2015. június 26.
2015. június 29 – 2015. július 03.
Szereted a meséket és a fantázia világát? Szeretnéd megvalósítani amit a képzeleted megalkot? Tanulsz vagy tanulni fogsz angolul? Ha igen, gyere el az angol-kézműves táborunkba ahol minden nap varázslatos történeteken keresztül gyakoroljuk az angol nyelvet, régi és új barátokkal nyelvi fejtörőket oldunk meg ezenkívül nap mint nap nyelvi játékokkal gazdagítjuk szókincsünket. A történekhez kapcsolódó kézműves foglalkozásokon elkészítjük saját jelmezeinket, kellékeinket, megalkotjuk mesevilágunkat. Tervezünk, vágunk, ragasztunk, nemezelünk, batikolunk, új technikákkal ismerkedünk és persze közben sokat játszunk. Gyere el táborunkba és légy részese élményeinknek!

 

Sportolók tábora (sporttábor)

2015. július 06 – 2015. július 10.
2015. július 13 – 2015. július 17.
Idén újra sporttábor!
A tavalyi év sikerén felbuzdulva két hetet ezúttal is a mozgásnak szentelünk. A tábort ebben az évben is Dávid bácsi és Szabolcs bácsi vezeti. Múlt nyáron megismerkedtünk a kosárlabda, a foci, a floorball és a ping-pong alapjaival, szabályaival. Kínálatunkban természetesen ezek a sportágak továbbra is szerepelnek, azonban több újdonsággal is készülünk. Terveink szerint barátságot kötünk a kézilabdával, a röplabdával, a bowlinggal és az íjászattal is. Hogy a sok sport közé egy kis lazítás is kerüljön, az ebéd utáni fél órás pihenőt olvasással töltjük el.
Idei táborunkba olyan gyerekek jelentkezését várjuk, akik imádnak mozogni, szeretik a játékot, a sportot, a délutáni medencézést, szeretnének új dolgokat kipróbálni egy vidám csapat tagjaként!

 

Felfedező tábor (Játékos iskola előkészítő és drámajáték tábor)

2015. július 20 – 2015. július 24.
2015. július 27 – 2015. július 31.
Kedves óvodás gyerekek, leendő Elsősök!
Ugye már nagyon várjátok az iskolát és azt, hogy egyre ügyesebbek és okosabbak legyetek? Ha igen, akkor nálunk a helyetek! Sok szeretettel várunk Benneteket Felfedező táborunkba, ahol sok izgalmas játékkal és vidám feladattal készülünk számotokra. A táborban megismerkedhettek az iskolával, a leendő tanító bácsikkal és tanító nénikkel. Kipróbálhatjátok, hogy milyen remek hely az iskola és milyen szuper dolgok várnak rátok ősszel!
Iskola előkészítő és drámajáték táborunk foglalkozásai segítik az óvodából az iskolába való átmenetet. A tábor során naponta más és más részképesség területek fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt, így alakítva ki a játékos foglalkozásokat. A drámajáték, mint az önmegvalósítás és önkifejezés eszköze elősegíti a kreativitás, a teremtőkészség, az önálló gondolkodás fejlődését. A drámajáték lehetőséget ad az alkotó munkára, valamint fontos közösségformáló hatása is.
Mely területeket fejlesztjük a két hét során?
• Mozgás,
• Grafo- és finommotorika,
• Testséma és téri tájékozódás,
• Beszédészlelés, artikuláció,
• Matematikai képességek,
• Gondolkodás, figyelem, emlékezet

 

Bentlakásos boszorkányiskola (sátortábor az iskola udvarán)

2015. augusztus 03 – 2015. augusztus 07.
2015. augusztus 10 – 2015. augusztus 14.
Ha szereted a természetet, és szeretnél két hetet jó hangulatban eltölteni és kipróbálnád milyen sátrat verni és banyabográcsból vacsorázni, kirándulni, fotózni, kísérletezni, „varázsolni” akkor várunk sok szeretettel táborunkban!
Emese nénivel és Bea nénivel erre a két hétre banyatábort állítunk az iskola udvarán. A reggeli ébresztő után, seprűre ülünk és felfedezzük a környék mágikus varázsfüveit, kígyóit, békáit. Délutánonként oldalról oldalra elkészítjük a saját varázsfőzetekről és kísérletekről szóló könyvünket és megmártózunk fortyogó üstünkben. Este tábortüzet rakunk és varázstáncot járunk. Az esti fürdés és altató varázsigék után, bebújunk hálózsákjainkba és hallgatjuk a baglyok huhogását.

Bővebb információ és jelentkezés elérhetőségeinken:
Tel.: +36 70 633 1124
e-mail:
Kellemes vakációt kívánunk Mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.