+36 70 636 7676

2016 évi táborok

MOA TÁBOROK 2016 NYARÁN IS!

A MOA MAGÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA A 2016 ÉVI NYÁRI SZÜNETBEN IS MEGSZERVEZTE ÉS ELINDÍTJA NYÁRI TÁBORAIT. VÁRUNK SOK SZERETETTEL MINDEN KEDVES TÁBOROZNI VÁGYÓ GYERMEKET.

Angol nyelvi és kézműves tábor

helye: MOA Magán Általános Iskola 1037 Budapest, Viharhegyi út 19/c
korosztály: 6-14 éves korig
2016. 06. 20 – 06. 24.
2016. 06. 27 – 07. 01.
Gyere el idén is az angol nyelvi és kézműves táborba! Új játékokkal ismerkedünk és előkerülnek a régi kedvencek is; lesz többek között számtalan érdekes rejtvény, fejtörő, szójáték, meseolvasás és szerepjáték. Megtanulunk hétköznapi helyzetekben szükséges szófordulatokat és tevékenységeken keresztül gyakoroljuk az eddig tanultakat. Sokat játszunk majd kint is, bent is, s ezekhez a tevékenységekhez a kézműves foglalkozásokon különféle kiegészítőket is készítünk. Fogunk tervezni, rajzolni, festeni, ragasztani, gyurmázni és még sok egyebet, amihez a fantáziánkat hívjuk segítségül. Szeretettel várunk minden új és régi barátot június 20. és július 01. között

 

Tábor neve: Játékos iskola előkészítő és sátortábor

helye: MOA Magán Általános Iskola 1037 Budapest, Viharhegyi út 19/c
korosztály: 6-8 éves korig
2016. 07. 04 – 07. 08.
2016. 07. 11 – 07. 15.
Kedves leendő Elsősök és Kisiskolások!
Idén egy színes és izgalmas indián sátortábort verünk fel iskolánk udvarán. Ha szeretsz kézműveskedni, alkotni, kirándulni és szeretnél kis indiánból nagy indiánná válni akkor itt a helyed! Sok szeretettel várunk Benneteket “MOApacs” táborunkba, ahol sok izgalmas játékkal és vidám feladattal készülünk számotokra. A táborban megismerkedhettek a területtel, a törzsfőnökkel és leendő indián tanítóitokkal. kipróbálhatjátok, milyen remek hely az iskola és milyen szuper dolgok várnak ősszel. Ha az első héten megismerkedtél velünk és jól érezted magad, a második héten akár itt is töltheted velünk az éjszakákat a szabad ég alatt. Játékos iskolaelőkészítő és sátortáborunk foglalkozásai segítik az óvodából az iskolába való átmenetet. A tábor során naponta más és más részképesség területek fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt, így alakítva ki a játékos foglalkozásokat.

 

Sportolók tábora

helye: MOA Magán Általános Iskola 1037 Budapest, Viharhegyi út 19/c
korosztály: 6-14 éves korig
2016. 07. 18 – 07. 22.
2016. 07. 25 – 07. 29.
Újra sporttábor a MOA suliban!
Az eddigi évekhez hasonlóan idén két hét ismét a mozgásé lesz a nyáron. Dávid bácsi és Szabolcs bácsi ezúttal is remek programokkal, ötletekkel várja az érdeklődőket. Az eddigi táborok során már számos sportággal megismerkedtünk – kosárlabda, foci, floorball, kézilabda, ping-pong, bowling, korfball, íjászat került terítékre. Kínálatunkban természetesen ezek a sportágak továbbra is szerepelnek, azonban több újdonsággal is készülünk. Idei programunkban helyet kap többek között a röplabda, a lábtenisz,a darts és az akadályfutás, illetve egyéb mókás csapatjátékok is. Pihenés gyanánt pedig olvasunk, medencézünk, filmezünk, társasjátékozunk. Ezen a nyáron is szeretettel várjuk minden olyan gyerek jelentkezését, aki örömét leli a mozgásban,szeret játszani, új sportágakat kipróbálni vidám csapatunk tagjaként!

 

Főzősuli és zenetábor

helye: MOA Magán Általános Iskola 1037 Budapest, Viharhegyi út 19/c
korosztály: 6-14 éves korig
2016. 08. 01 – 08. 05.
2016. 08. 08 – 08. 12.
Táboros időszakunk utolsó két hete a főzésről és zenéről szól.
Ha érdekel e két terület, gyere el hozzánk, tölts velünk tíz vidám napot.
Hozd magaddal a kedvenc recepted, az alapanyagra gondod ne legyen, elkészítjük majd közösen. Sok-sok finomságra ötletünk nekünk is van, s a végén összetesszük amink van és elkészítjük saját receptkönyvünket. Lesz, hogy ebédet is magunk készítünk. A két hét során megismerkedünk fűszernövényekkel, különleges alapanyagokkal. Többre saját kiskertünkben találhatsz majd, melyeket magunk nevelgetünk. A délután folyamán pedig előkerülnek a hangszerek és sok-sok vidám dal. Tanulunk majd gitározni, furulyázni, ritmushangszereken játszani.

 

A táborok ideje alatt a tervezett programok mellett folyamatosan:

  • Reggeli, ebéd
  • Pancsolás a medencénkben
  • Foci
  • kosárlabda
  • Kertészkedés
  • Filmnézés
  • Kirándulás a Tábor hegyen
  • Szalonnasütés, bográcsozás

Bővebb információ és jelentkezés elérhetőségeinken:
Tel.: +36 70 633 1124
e-mail:
Kellemes vakációt kívánunk Mindenkinek!