+36 70 636 7676

2017 évi táboraink

MOA TÁBOROK 2017 NYARÁN IS!

A MOA MAGÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA A 2017 ÉVI NYÁRI SZÜNETBEN IS MEGSZERVEZTE ÉS ELINDÍTJA NYÁRI TÁBORAIT. VÁRUNK SOK SZERETETTEL MINDEN KEDVES TÁBOROZNI VÁGYÓ GYERMEKET.

Sporttábor

2017. június 26 – június 30
2017. július 03 – július 07
Iskolánk új helyre költözik, amely remek lehetőséget nyújt, hogy hagyományos sporttáborunkat, a megszokott, jól bevált sportágakat újabbakkal bővítsük. Dávid bácsi és Szabolcs bácsi ezúttal is remek programokkal, ötletekkel várja az érdeklődőket. Az eddig megismert sportok – többek között a kosárlabda, a korfball, a foci, íjászat – mellett teret adunk például a gyephoki, a röplabda vagy a méta kipróbálásának. Emellett rengeteg játékkal: számháborúval, sorversenyekkel, fogócskákkal, felfedező kirándulásokkal színesítjük a programokat. Pihenés gyanánt pedig olvasunk, medencézünk, társasjátékozunk. Ezen a nyáron is szeretettel várjuk minden olyan gyerek jelentkezését, aki örömét leli a mozgásban, szeret játszani, új sportágakat kipróbálni vidám csapatunk tagjaként

 

Főzősuli

2017. július 10 – július 14.
2017. július 17 – július 21.
Elfáradtál a sporttáborban? Jól esne egy frissítő, egy finom uzsonna, vagy egy igazán könnyű és egészséges desszert? Gyere el hozzánk és készítsd el Magad!
Tavaly zárta a táboros időszakot, idén kicsit korábban érkezik a nagy sikert arató MOA főzősuli.
Sok-sok finomsággal készülünk számotokra, de, hogy még színesebb legyen a kínálat, hozd magaddal most is a kedvenc recepted, az alapanyagra gondod ne legyen. Összegyűjtjük az ötleteket és a tábor végére idén is elkészítjük saját receptkönyvünket.

 

Játékos iskola előkészítő és sátortábor – Az állatok csodálatos világa

2017. július 24 – július 28.
2017. július 31 – augusztus 04.
Kedves leendő Elsősök és Kisiskolások!
Idén egy színes és izgalmas, az állatvilág csodáival foglalkozó táborra hívunk benneteket! Ha szeretsz kézművesedni, alkotni, kirándulni és szereted a körülötted élő állatokat, szeretnél többet megtudni a messzi tájakon élő, különleges vadállatokról, akkor itt a helyed! Sok szeretettel várunk Benneteket táborunkba, ahol sok izgalmas játékkal és vidám feladattal készülünk számotokra. A táborban megismerkedhettek leendő tanítóitokkal és iskolátokkal. Kipróbálhatjátok, milyen remek hely az iskola és milyen szuper dolgok várnak ősztől. Ha az első héten megismerkedtél velünk és jól érezted magad, a második héten akár itt is töltheted velünk az éjszakákat a szabad ég alatt. Játékos iskola előkészítő és sátortáborunk foglalkozásai segítik az óvodából az iskolába való átmenetet. A tábor során naponta más és más részképesség területek fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt, így alakítva ki a játékos foglalkozásokat, melyek alkalmanként angolul zajlanak. 🙂

 

Kéttannyelvű matróz tábor

2017. augusztus 7 – 11.
2017. augusztus 14 – 18.
Kedves Matróz!
Ha már nehezen bírod a nyári meleget, gyere és merülj el velünk a matrózok és a kalózok világába. Utazásunk során számos izgalmas kalandban vehetsz majd részt, és ha a végsőkig kitartasz, rálelhetsz a rejtélyes kincsre is. A rád váró kincsek felfedezésében az angol nyelv lesz segítségedre. Gyere, játssz, izgulj és tanulj velünk!

 

Bővebb információ és jelentkezés elérhetőségeinken:
Tel.: +36 70 633 1124
e-mail: