+36 70 636 7676

2019. évi nyári táboraink

MOA TÁBOROK 2019 NYARÁN IS!

A MOA MAGÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA A 2019 ÉVI NYÁRI SZÜNETBEN IS MEGSZERVEZTE ÉS ELINDÍTJA NYÁRI TÁBORAIT. VÁRUNK SOK SZERETETTEL MINDEN KEDVES TÁBOROZNI VÁGYÓ GYERMEKET.

Június 24.-28. „Játszunk turistásat!”
Városismereti tábor 

Mennyire ismered Budapestet?

Szeretnéd a turisták szemével felfedezni fővárosunkat?

Jártál már a Budai Várban? Sétáltál már a Duna-korzón? Tudod-e milyen titkokat rejtenek a kapualjak, macskakövek, eldugott kis utcácskák?

Fedezd fel velünk Budapest, ismerd meg a várost úgy, ahogy eddig még nem is gondoltad! A tábor hetében bebarangoljuk Budát és Pestet, megtekintjük a nevezetességeket és az érdekességeket földön és vízen.

Idegenvezetők: Rita néni, Klári néni, Judit néni

 

Július 1.-5. Fortnite tábor vagy Kék túra

A népszerű számítógépes játék alapján izgalmas 5 napot töltünk el, ahol bármilyen karakterré válhatunk.
Készítünk saját pólót, rajzolunk képregényt, tervezünk és alkotunk újrahasznosított anyagokból.
Lesz grund építés az erdőben, számháború.
Kiállítás, filmezés, táncverseny az utolsó napon.
” FIGHT! BUILD! LOOT!

A fortnite tábor mellett egy túrázási lehetőséget is kínál Tibi bácsi a felső tagozatosoknak. Azok a felsősök, akik szeretik a természetet, és nem áll távol tőlük a testmozgás, végigcsinálhatják a Gyermek Kéktúra néhány szakaszát. Akit érdekel ez a lehetőség, az kérjük, jelezze a vizitibor@moasuli.hu címen!

 

Július 8.-12. Sport tábor vagy Kék túra

Újra sporttábor és túralehetőség a MOA Suliban!

Hagyományos sporttáborunk a tavalyi évhez hasonlóan külsős programot is kínál a gyerekek számára. Tibi bácsi vezetésével a természetbarát, kitartó diákjaink végigcsinálhatják a Gyermek Kéktúra néhány szakaszát. Akit érdekel ez a lehetőség, kérjük, jelezze a vizitibor@moasuli.hu címen!

A többieket pedig Timi néni és Dávid bácsi várja, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb, játékos sportesemények során éljék át a mozgás örömét. Tavalyhoz képest tovább bővült kínálatunk, hiszen immár műfüves focipálya is a rendelkezésünkre áll. Kreatív, lelkes csapatunk számtalan ötlettel dobja majd fel a közismert és szeretett sportágakat, a foci, a kosárlabda, a kézilabda, a floorball, az ügyességi játékok és sorversenyek mind-mind terítékre kerülnek, és persze szokás szerint meglepetésekkel is készülünk.
Ezen a nyáron is szeretettel várjuk tehát minden olyan gyerek jelentkezését, aki örömét leli a mozgásban, szeret játszani, új sportágakat kipróbálni vidám csapatunk tagjaként!

 

Július 15.-19. Média tábor

 Szeretnél néhány napra mozisztár lenni? Érdekel, hogy a hollywoodi mesterek hogyan alkotnak? Táborunk öt napja során megismerkedünk a filmkészítés alapjaival, különféle technikáival, és számos izgalmas téma alapján rövid videókat készítünk. A leforgatott nyersanyagot aztán remek kisfilmekké vágjuk össze. Dávid bácsi és Gábor bácsi vár titeket.

 

Július 22.- Augusztus 2. Iskola előkészítő tábor

 Kedves leendő MOÁs elsősök!

Legyen örömteli az iskolakezdés, legyél Te ősszel a legbátrabb, legügyesebb kisiskolás!

Hogy jobban figyelj és láss, pontosabban hallgass és észlelj, könnyebben érts és emlékezz, gyorsabban dönts és gondolkozz, ügyesebben mozogj, és bízz önmagadban!

Két hetünk lesz együtt, hogy a leendő tanító nénik segítségével ismerkedjünk meg az iskolával, a környező világgal, színekkel-formákkal, sok-sok mesével, énekkel és saját magunkkal. Közben vágunk, ragasztunk, rajzolunk és alkotunk, na meg persze sokat játszunk.

Megtanuljuk, hogy ügyesebben használjuk a kezünket-lábunkat, a labdát, a teret, és mindent, ami mozgás.

Várunk Téged is!

 

Augusztus 5.- 9. Informatika, digitális képalkotás tábor

A tábor ideje alatt foglalkozunk majd a digitális képalkotás egyszerűbb lehetőségeivel. Digitális fotózás alapelemei, kompozíciós gyakorlatok, tematikus fotózás (saját eszközzel, mobiltelefonnal). A digitális képszerkesztés alapjai, egyszerű programok. Egyéb egyszerű rajzoló szoftverek megismerése, gyakorlati alkalmazás lehetőségei. Digitális alkotások készítése. A digitális képalkotás mellett robotprogramozás lesz a téma. Microbit, WeDo, és Edbot robotokkal fogunk foglalkozni. Ezekkel fejlesztve a legfontosabb készségeket pl. a kreatív problémamegoldást. Nagyon fontos, hogy ebben a digitális, virtuális világban a Z generáció megtanulja hasznosan használni, ezeket az infokommunikációs eszközöket.

 

Augusztus 12.-16. Alkotó tábor-képzőművészet, kézműves tevékenységek

A táborban lehetőség lesz nagyméretű alkotások elkészítésére: festmények változatos témában az iskola szabad falfelületeinek dekorálása céljából. Szobrászkodás: agyagmunkák, kisplasztikák, agyagedények készítése. Nagyobb méretű térplasztikák hulladék anyagból (kartondobozok, hungarocell). Múzeumlátogatás (Nemzeti Galéria, Műcsarnok állandó kiállításai).

 

Augusztus 19.-23. Középkori kalandozás

Valaha rég, úgy 1500 évvel ezelőtt….

Érdekel, hogyan éltek az emberek a középkorban? Mit ettek? Hol éltek? Hogyan szórakoztak?

Ismerkedj meg a középkori emberek életével, szokásaival. A hétköznapokkal és az ünnepekkel. Készítsük és játsszuk el együtt a középkori gyerekek játékait!

Szeretettel vár Benneteket: Rita néni, Klári néni

 

Bővebb információ és jelentkezés május 24-ig elérhetőségeinken:
Tel.: +36 70 633 1124
e-mail: moasuli@gmail.com