facebook

+36 70 636 7676

 

…és még

  • Tanulószoba, leckét nem viszünk haza 🙂
  • A tanítási órák után, a szakköri foglalkozások előtt minden nap tanulószobában oldjuk meg az aznapi házi feladatokat. A házi feladat lényege, hogy a pedagógus ellenőrizhesse, a délelőtti foglalkozásokon mennyire mélyült el az ismeret, van-e szükség ismétlésre, további gyakorlásra. A házi feladat mennyiségét ennek megfelelően is úgy tervezzük, hogy délután már ne legyen túl megterhelő, a rendelkezésre álló idő alatt elkészíthető legyen, a fent említett ellenőrzésre éppen elegendő információt nyújtson. Házi feladat soha nem marad megoldatlan, nem marad másnapra, amit a feladatok mennyisége, a tanulószobás pedagógus segítség nyújtása is biztosít. Így délután, a suli után nincs már más, csak a család, a játék, a pihenés 🙂
  • Változatos, speciális igényeket (pl. liszt érzékenység, laktóz mentesség) is kielégítő étrendet biztosítunk gyermekeinknek.
  • Iskolánk tanulói teljes iskolaorvosi ellátásban részesülnek, továbbá rendszeresen ellátogat hozzánk a védő néni is.
  • Heti rendszerességgel tart fogadó órát gyermekpszichológusunk.
  • A tanítási hét minden napján, a délutáni idősávban különböző szakkörökből választhatnak a gyerekek. Választható például az angol, sport, gitár, furulya, természetismeret vagy a népi játékok szakkör.
  • Iskolánk a nyári szünet idejére sem zár be. Az utolsó tanítási hét után kéthetes ciklusokban váltják egymást táboraink egészen augusztus végéig. Egy-egy tábori ciklus különböző témákat dolgoz fel. Ilyenek például a mese, sport, az angol nyelv, kézművesség, természetismeret vagy akár a fotózás, filmkészítés színes világa. A kéthetes táborokat iskolánk pedagógusai tervezik meg és vezetik. A programsorozat izgalmas, változatos témákkal tartalmas szórakozást kínál óvodásoknak, iskolásoknak egyaránt.