facebook

+36 70 636 7676

 

Ideális környezet

Iskolánk Budapest egyik legszebb településrészén, Óbudán családi házak közt, békés, zöldövezeti környezetben található, gyönyörű kilátással a Tábor-hegy erdős, fás hegyoldalára.

Iskolánk épületében nyolc tanterem, fejlesztőszoba, tornaterem, klubszoba, étkező, nyolc mosdó és illemhely került kialakításra. A hagyományos oktatási eszközökön túl, tanulói számítógépek, interaktív tábla segíti a tanulás-tanítás folyamatát. Az épület teljes területén vezeték nélküli internet elérés biztosított.
Intézmény választáskor szülői részről egyik kiemelt szempontként jelenik meg, hogy a családon belüli értékrend és elvárások kapjanak helyet a leendő intézményben, legyen lehetőség a szoros család és iskola közötti kapcsolattartásra, lehetőség szerint illeszkedni tudjon az iskolai nevelés a családon belüli nevelésbe és viszont. Intézményünk egyik fontos törekvése a szülő – iskola kapcsolat szorosra fűzése. Célunk, hogy napi szinten kapcsolatban legyünk gyermekeink családjával. Ez minden gyermeknek jó, különösen abban az esetben, ha az iskola és otthon átmenetet napról napra segíthetjük azzal, hogy szüleiktől tudjuk, mi történt velük előző nap otthon, vagy akár ismerjük, hogy indult a reggeljük.

A MOA Suli legfontosabb partnere a szülő, akivel együttműködve az iskola kiszámítható, biztonságot és családias légkört biztosító hellyé válik az ide járó gyermekek számára.

Iskolánkba járó gyermekek szülei lényegesnek tartják, hogy élvezzen prioritást a gyermek személyisége és képességeinek figyelembevétele, kapjanak elegendő, vagy annál is több figyelmet, az iskolai légkör legyen gyermekközpontú, nyugodt, barátságos.
Az intézmény által működtetett minőségbiztosítási rendszer részeként végzett szülői elégedettség mérés eredménye: A MOA Magán Általános Iskola egy gyermekközpontú, demokratikus, humánus intézmény, amire nagyon büszkék vagyunk.