+36 70 636 7676

Környezettudatos nevelés

•    Szelektív szemétgyűjtés
•    Élősarkok
•    Virágos- és konyhakert

Iskolánk különös tekintettel van a természeti környezetre. Ilyen irányú tevékenysége alapkövei az újrahasznosítás, az energiatakarékosság, a környezet- és egészségvédelem, a szelektív hulladékgyűjtés, biokertészet. Iskolánkba járó gyermekek szüleivel végzett elégedettség mérés során kiderült, hogy környezettudatos nevelésünket, annak eredményét a válaszadók szinte kivétel nélkül kiválónak ítélték meg. Elmondásuk szerint gyermekük viselkedésén nap mint nap tapasztalható ez irányú törekvésünk jótékony hatása, mely megnyilvánul a természeti környezethez való viszonyulásukon, kialakított kapcsolatukon, iskolán kívül is, otthoni környezetben. Szolgáltatásaink egyik legerősebb területe a környezettudatos nevelés, melynek támogatása, az arra való alapozás kiemelten fontos a jövőben is.

Mindezt emelt óraszámú természettudományos oktatással, szakkörökkel, szelektív szemétgyűjtéssel, saját konyhakertünk, iskolai élősarkok, állataink, növényeink gondozásával valósítjuk meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kedves Szülők, kedves Érdeklődők!

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy integráló iskola lévén nagyfokú érdeklődés volt sajátos nevelési igényű, tanulási vagy beilleszkedési nehézségekkel küzdő gyermekek nevelése, oktatása iránt. Iskolánkban ezen férőhelyek száma teljesen megtelt, így jelenleg nem tudjuk fogadni a nevezett nehézségekkel küzdő gyermekeket.

Szíves megértésüket köszönjük!