Művészeti nevelés

A MOA Suliban nagy hangsúlyt fektetünk a művészeti nevelésre is.

Iskolánk pedagógusai között többen is foglalkoztak, foglalkoznak művészetekkel, zenével, kézművességgel. Ismereteinket, élményeinket folyamatosan adjuk át az érdeklődő gyerekeknek is. Erre nyújtanak lehetőséget a délelőtti tanórai és a délutáni szakköri foglalkozások.

Kézművesség

A tanórai változatos rajz- és technikafoglalkozásokon túl tűzzománc szakkörünkön a zománcozásnak sok évszázados technikáját ismerhetik meg az érdeklődő gyermekek. Különlegesen szép ékszereket, üvegdíszeket készíthetnek. Rendszeresen veszünk részt, kiemelkedő eredménnyel, országos rajz pályázatokon, versenyeken.

Zene

Vidám hangulatú, ének, dal központú ének-zene foglalkozásokon elsősorban dallami és ritmikai készségfejlesztés történik. Ezt egészíti ki a hangszeres oktatás, melyet szakköri keretekben valósítunk meg. A szakkörös gyerekeknek lehetőségük nyílik a gitár, furulya vagy a zongora megismerésére, a hangszeres játék alapjainak elsajátítására.

Tánc

Van itt minden, rocky, jazz balett, szamba, keringő, hipp-hopp, még felsorolni is nehéz ? A mozogni, táncolni vágyó gyermekek táncelőadásokkal készülnek a MOA-s iskolai rendezvényeinkre, szintén szakköri formában.