facebook

+36 70 636 7676

 

Szakkörök

Természetismereti barkácsszakkör (alsósoknak)
Egy csodás birodalom nyitja meg kapuit!

Ideje: hétfő 15.30-16.00

Iskolánk természetismeret szakkörének keretein belül egy változatos és meglepetésekkel teli világba nyerhetsz betekintést, ez pedig nem más, mint a környezetünk. A természet titkainak feltárása a feladatunk és ennek során számtalan szebbnél-szebb élőlénnyel, érdekes kísérletekkel, természeti folyamatokkal ismerkedünk meg. Ezekről érdekes plakátokat, rajzokat készítünk, melyekhez digitális bemutatókat, kisfilmeket is megtekintünk. Apró tárgyakat alkotunk a természet anyagit és kreativitásunkat felhasználva. Várlak Benneteket sok szeretettel! Bea néni J

Angol szakkör

Ideje: kedd 15.30-16.00

Az angol szakkör keretében nagy hangsúlyt fektetünk a beszédgyakorlásra, a nyelv kötetlen és változatos eszközökkel történő használatára. A gyerekek játékos formában és felszabadultan fejleszthetik angol nyelvi tudásukat. Klubjaink célja az angol nyelv elmélyítése bármilyen formában ami nem tanulás.

Sportszakkör

Ideje: szerda 15.30-16.00

Idén újra várja a sport szakkör a játékot, sportot szerető gyerekeket! Célunk az, hogy az 1 - 5. osztályos csapattal heti egy alkalommal minél több csapatjátékot ismerjünk és kedveljünk meg. A hangsúly nem a versenyszerű edzéseken lesz, hanem inkább játékos, vidám csoportos feladatokon át barátkozunk a sportágakkal. Idei terveink között szerepel a labdarúgás, kosárlabda, floorball, kézilabda és a ping-pong alapjainak elsajátítása.

Média szakkör

Ideje:

Alsós foglalkozás: csütörtök 13.20-14.00

Felsős foglalkozás: csütörtök 15.30-16.00

Iskolánk média szakköre immár minden korosztály számára elérhető!

A felsős foglalkozások keretein belül megalapozzuk azt a tudást, amelynek segítségével egy napon akár világhíres színészek vagy filmes szakemberek is lehetünk. A szakkör célkitűzése, hogy év végére az alapoktól kezdve készítsünk el egy rövidfilmet, amelynek megalkotása során a résztvevő diákok a lehető legnagyobb mértékben használják kreativitásukat. Ehhez Full HD videokamera, tabletek és digitális hangrögzítő is a rendelkezésünkre állnak. Alsóban a MOA újságíró stábjának munkájában működünk közre, emellett természetesen belekóstolunk a filmkészítésbe művészetébe is: a foglalkozásokon olvasott történetek legizgalmasabb részleteit eljátsszuk és meg is örökítjük.

Zene szakkör

Ideje: csütörtök 15.30-16.00

Foglalkozásainkon játékos formában ritmikai és dallami készségfejlesztéssel foglalkozunk, illetve a furulyával ismerkedünk.

Hagyományőrző és kézműves foglalkozások

Ideje: péntek 15.30-16.00

Művészeti kézműves foglalkozásainkon változatos témákat dolgozunk fel, különböző rajztechnikákkal ismerkedünk meg. Készülünk a házi és külsős rajzversenyekre, pályázatokra. Ide rajzolni, festeni szerető gyerekeket várunk. Hagyományőrző foglalkozásainkon népi gyermekjátékokkal, sok-sok mozgással zárjuk a hetünket.