2020.03.17.

Digitális távoktatás

Kedves Szülők!
 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket az alábbiakról, kissé hosszú lesz.:
2020. március 17 napjától - keddtől- a megszokott órarend alapján 9.00 órától elkezdődik a digitális távoktatás, kivételt képeznek az angol és német nyelvi tanórák. Várhatóan szerdán indul újra az angol, csütörtökön a német nyelvi oktatás. Ezen tanórákat is szervezzük. Felügyeleti rendszert a jelen helyzetben nem tudjuk megvalósítani, a kollégák a otthonról fognak dolgozni. Sajnos 5 influenzás kollégánk van már, és nem kockáztathatunk. Kérjük megértésüket.
1. A diákok a megadott e-mail címre meghívót kapnak, CSATLAKOZÁS-ra kattintva, majd a felugró ablakban az ELFOGADOM-ra kattintva belép a gyermek a digitális osztályterembe. Az első belépést követően a jobb felső sarokban a 3x3 pontra kattintva felugró ablakban a Google Tanterem-re kattintva lehet ismét belépni. Video mellékelve.
2. Papp Zoli minden matematika órája Skype-on fog történni, így legyenek kedvesek minden gyermek számára Skype felhasználói fiókot létrehozni. Zoli a digitális tanterembe beírta a lényeges információkat. Ott elolvashatják.
3. Minden pedagógus heti két alkalommal online illetve telefonos fogadóórát tart, a mellékletben található időpontokban. Fokozottan felhívjuk a szülők figyelmét, hogy a PEDAGÓGUSOKAT CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A MEGADOTT IDŐPONTBAN HÍVHATJÁK, mert más időpontokban órákat adnak, vagy órákra készülnek fel. A pedagógusok privát telefonszámát is feltüntettük, kérjük tartsák TISZTELETBEN magánéletüket.
4. Minden tanítási napon a pedagógus kollégák reggel 9-ig feltöltik az órarend szerinti feladatlapokat, 9 órától pedig elkezdődnek a tanítási órák.
5. A fejlesztő órák: A fejlesztő pedagógusok Liza és Ilus minden érintett szülővel felveszi a kapcsolatot, feladatlapokat töltenek fel és heti egy online órát biztosítanak előre egyeztetett időpontban.
6. Logopédiai és pszichológiai órák elmaradnak, mivel távoktatásban nem valósítható meg.
7. Az iskolában ügyfélfogadási idő Beának és Nikinek minden hétfői napon 9.00 órától 15.00 óráig előre egyeztetve.
8. Az iskola főbejárata kulccsal zárva lesz, mint ahogyan azt már írtam.
9. Az informatika órák elmaradnak 1., 2., 3. évfolyamokon.
10. Az erkölcstan órák helyett szövegalkotási gyakorlatot végeznek a gyerekek.
Köszönjük megértésüket.
Köszönettel,
Módos Zoli
 

Személyközpontú, differenciált oktatás, kis létszámú osztályok, inspiráció, kreatív gondolkodás.

Kapcsolat

MOA Magán Általános Iskola
1031 Budapest, Kalászi utca 5-7.
+36 70 636 7676
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram