2020.05.25.

Június 2-tól teljes nyitvatartási idő

Kedves Szülők!

Ezúton, és örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy múlt hét folyamán Maruzsa Zoltán sajtótájékoztatóját követően, a kormányrendelet értelmében, továbbá a fenntartóval egyeztetve az alábbi döntéseket hoztuk meg iskolánkra vonatkozóan:

- Június 2-tól teljes nyitvatartási idővel (7.30 és 16.30 között) a kormányrendelet alapján iskolánk ismét megnyitja kapuit. Pedagógusaink mindannyian az iskolában látják el feladataikat.

- Szeretnénk megkérni Benneteket, hogy május 27-ig (szerda) legyetek kedvesek írásban jelezni, hogy gyermeketeket behozzátok-e az iskolába. Mindenképp szükségünk van visszajelzésetekre, mert a vizsgákat a személyesen jelenlévő gyermekek az iskolában írják.

- Aki szeretné, hogy gyermeke digitálisan vizsgázzon, annak az iskola lehetőséget biztosít erre. A felkészülésünk érdekében mindenkitől várjuk a visszacsatolást!

- Továbbá kérnénk, hogy az ebédigényeiteket is legyetek kedvesek válasz e-mailben jelezni, mert csak annak tudunk ebédet biztosítani, aki igényelte.

- Az alsós évfolyamok a vizsgák mellett normál órarenddel haladnak, melyekről felvétel készül, és ez kerül feltöltésre a classroom-ba, hogy az otthon lévő gyermekek ezeket a tanórákat meg tudják tekinteni.

- A felső évfolyamon tanulók a már megkapott vizsgabeosztás alapján tanulnak, vizsgáznak. Vizsgák után az angol órák is megtartásra kerülnek, ezt követően haza mehetnek. A napközbeni időben, és a napköziben pedig felügyelet mellett készülnek a másnapi vizsgára.

- Június 2-tól német óra nem lesz.

- A gyógypedagógiai fejlesztések megtartásra kerülnek.

- Logopédia foglalkozás az idei tanévben már nem lesz.

- Június 8-tól 10-ig (hétfőtől szerdáig) minden gyermeknek normál órarend szerinti órája van, itt lesz lehetőség az érdemjegyek javítására, és közösen zárjuk a tanévet (kivéve angol órák).

- Június 11-én (csütörtök) tanítás nélküli munkanap van (ahogy az eredeti tanév rendjében szerepel). Ezen a napon ügyeletet nem tudunk vállalni, pedagógusaink a bizonyítványokat állítják ki.

- Június 12-én (péntek) ügyeletet biztosítunk.

- Tanévzáró sajnos nem kerülhet megrendezésre a rendelet értelmében.

- Bizonyítványok június 15-én vehető át az osztályfőnököktől 8 órától 16 óráig.

- Minden iskolába lépő gyermeknek, szülőnek a kihelyezett kézfertőtlenítő használata továbbra is javasolt. Köszönjük használatát.

- Június 15-től indulnak a nyári táboraink a korábbi tájékoztató szerint.

Megértéseteket köszönjük és várjuk a visszajelzéseteket!

Üdvözlettel,

Tóth Beáta


Személyközpontú, differenciált oktatás, kis létszámú osztályok, inspiráció, kreatív gondolkodás.

Kapcsolat

MOA Magán Általános Iskola
1031 Budapest, Kalászi utca 5-7.
+36 70 636 7676
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram