2018.12.06.

Nemzeti Lovarda

Osztályunk egyik tanulója nem mindig koptatja velünk az iskola padját, felkerekedtünk hát és meglestük, mit csinál ilyenkor Noncsi. 
A nemzeti Lovardában találtunk rá, ahol Kakukk nevű lovával már a következő versenyére melegített. A 110 cm nyitott versenyszámot a lelátóról néztük a 20. versenyzőig. A 72 indulóból ezen a helyen indult Kovács Noémi. Hihetetlen volt látni, hogy a két és fél éve versenyző 6/a-s lány kenterbe ver 19 indulót, akik közül nem egy már jóval túl járt a 18-on! 
A sok izgalom után körberajongtuk Noncsit, megnéztük az istállót és a többi lovat, majd a büfében lévő eredményjelző előtt meginterjúvoltuk a nap főszereplőjét. Az 50. versenyzőig tudtunk szurkolni a helyszínről, a továbbiakban már „csak” lélekben. Már az iskolában ért minket a hír, hogy jól végeztük dolgunkat, Noémi az első helyen zárta a versenyt!! Még egyszer gratutlálunk, és sok sikert kívánunk a jövőben is: Noa, Zsófi, Lili, Linett, Peti, Benedek, Mór és Rita néni!!
A jelenlegi kedvenc idézetem Henry van Dyke-tól származik. Így szól: „Bármilyen tehetséged van, használd azt! Az erdő is nagyon csendes lenne, ha csak azok a madarak énekelnének benne, akik a legjobban tudnak énekelni”. Azon vagyunk és leszünk, hogy mindenkiben megtaláljuk a tehetséget, és támogassuk is annak kibontakozását. Kíváncsian várom, ki villantja fel legközelebb azt, ami benne rejlik – mi, többiek biztosan ott leszünk!

Kattints ide!


Személyközpontú, differenciált oktatás, kis létszámú osztályok, inspiráció, kreatív gondolkodás.

Kapcsolat

MOA Magán Általános Iskola
1031 Budapest, Kalászi utca 5-7.
+36 70 636 7676
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram