2021.07.02.

Nyári muri :-) Sport tábor

Június utolsó hetében a tomboló kánikulában vagy éppen annak ellenére, tanulóink közül 35-en jöttek el minden reggel 5 napon keresztül, hogy kipróbálják magukat a különböző sportokban.
Bemelegítésként reggelente fogócska, székfoglaló játék várta a gyerekeket, majd délelőtt a csapatjátékoké volt a főszerep, ahol foci és kézilabda technikákat sajátíthattak el, floorball-ban próbálhatták ki magukat. Emellett szívesen játszottak összedolgozást, együttműködést igénylő stratégiai játékokat is, partizán kidobót, számháborút vagy a már jól ismert Capture the Flag-et.
A sok mozgás után jólesett leülni társasjátékot játszani és az elmét pallérozni. Volt lehetőség belemerülni az informatika világába is, ahol a kódolás alapjaival ismerkedhettek, képregényt készíthettek és animációt szerkeszthettek.
A nagy melegben lesétáltunk a Római partra, hogy a víz mellett az árnyékban hűsöljünk, kavicsokat dobáljunk, begyalogoljunk a Dunába és egy jót fagyizzunk.
Reméljük mindenki jól érezte magát és élményekben gazdagan tért haza a táborból. Mindenkinek további szép nyarat kívánunk!
Hajni néni, T.Gábor bácsi, M.Gábor bácsi
 

Személyközpontú, differenciált oktatás, kis létszámú osztályok, inspiráció, kreatív gondolkodás.

Kapcsolat

MOA Magán Általános Iskola
1031 Budapest, Kalászi utca 5-7.
+36 70 636 7676
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram