2021.07.11.

Nyári muri :-) Dráma tábor

Színház az egész világ és színész benne minden férfi és nő” - írta a világ egyik legnagyobb színműírója. És, hogy ez mennyire így van, azt több mint 20 kisdiák maga is megtapasztalhatta a héten.
A megannyi játék segítségével folyamatosan fejlesztettük a beszédkészségünket, a mozgásunkat, koordinációnkat, de a szövegértésünk- és alkotásunk, valamint a ritmusérzékünk is jobb lett. Megtanultuk, hogy nem csak szavakkal fejezhetünk ki érzelmeket, illetve, hogy üzenetet átadni nem mindig egyszerű. Megtapasztaltuk, hogy a sok munka és kitartás meghozza a gyümölcsét, de azt is, hogy olykor igenis össze kell dolgoznunk a siker érdekében.
Saját verset írtunk, különböző lények bőrébe bújtunk, megtanultunk többféleképp lélegezni, artikulálni és hangsúlyozni, énekeltünk, tapsoltunk, táncoltunk és rengeteget nevettünk. A legmelegebb napot sem úsztuk meg szárazon – köszönhetően a fagyinak, a dinnyének, a Dunának, a kerti öntözőknek, na meg a vizes feladatoknak.
A hét utolsó napjára színházzá varázsoltuk az aulát, ahol mindenki előadhatta a tábor során csiszolgatott produkcióját. A gálát sütizéssel és még több játékkal zártuk.
Úgy látjuk, az együtt töltött öt nap során rengeteget tanultunk – legfőképpen magunkról. Köszönjük, hogy velünk tartottatok a kalandokban!
Annamari néni és Rita néni
 

Személyközpontú, differenciált oktatás, kis létszámú osztályok, inspiráció, kreatív gondolkodás.

Kapcsolat

MOA Magán Általános Iskola
1031 Budapest, Kalászi utca 5-7.
+36 70 636 7676
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram