2021.07.11.

Nyári muri :-) Kéktúra másképp

Amikor kitaláltuk ezt a tematikus, itt alvós tábort, akkor izgultunk , hogy kamasz gyerekeknek a mai gépesített világban elég érdekes lehet-e egy túratábor. A hetek előrehaladtával nőtt a jelentkezők létszáma is, így a kilométerben és szintben bővelkedő túrákat 19 kamasz fiúval és 3 kitartó kamaszlánnyal tettük meg.
A srácok minden percét élvezték, lelkesek voltak , nyitott szemmel jártak, figyelték a túrajeleket, pecséteket gyűjtöttek.
Együtt készült a reggeli, az úticsomag, a vacsora.Igazi tábori-feelingben teltek az esték, filmezéssel, zenehallgatással, kártyapartival, hatalmas röhögésekkel, késői takarodóval. Jókat nevettünk egy csapatként a tornatermi “hálószobánkban “, ahonnan elszállingózott a társaság szerteszéjjel egy kis alvás reményében hajnaltájban.
Az utolsó este megszámlálhatatlan mennyiségben készült a palacsinta, a melegszendvics, csúszott a torkokon a jéghideg gyümölcssali, dübörgött a hangszóróból a zene.
Egy élmény volt ! Sose feledjétek “ TÚRÁZNI MENŐ”!
Köszönjük , hogy veletek lehettünk !
Timi néni és Viktor bácsi
Túráink: János-hegy, Libegő, Tündér-szikla, Erzsébet-kilátó , Ezüst-Kevély, Nagy-Kevély, Pilisborosjenő, Rám-szakadék, Dobogókő, Pál-völgyi barlang.
 

Személyközpontú, differenciált oktatás, kis létszámú osztályok, inspiráció, kreatív gondolkodás.

Kapcsolat

MOA Magán Általános Iskola
1031 Budapest, Kalászi utca 5-7.
+36 70 636 7676
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram