Beiratkozás

A 2023/2024-as tanév leendő elsős diákjaink számára:

Leendő elsőseinket többlépcsős felvételi rendszer során ismerjük meg.

Az ismerkedés első szakasza egy ingyenes iskolaérettségi felmérés, melyet az intézmény fejlesztő pedagógusai végeznek el. A vizsgálat körülbelül 30-40 percet vesz igénybe. Időpont egyeztetés: címen vagy +36 70 636 7676 telefonszámon.

Iskola előkészítő foglalkozásaink délutánonként 15-16 óra között kerülnek megrendezésre. A nap konkretizálása az emailben való jelentkezést követően történik, mivel több csoportban is dolgozunk a gyermekekkel. Minden hozzánk jelentkező leendő elsős számára kötelező az iskolaelőkészítő foglalkozáson, melynek alapítványi hozzájárulása 28.000,- Ft./ 4 alkalom

Jelentkezés:  címen vagy +36 70 636 7676 telefonszámon.

Azon leendő tanulóink, akik már az iskolaérettségi felmérésen és az iskola előkészítő foglalkozásokon is részt vettek, meghívót kapnak két napos „Próbáld ki az iskolát!” eseményünkre.

A három foglalkozást (iskolaérettségi felmérés, iskola előkészítő foglalkozások, 2 napos program) követően, határozat formájában értesítjük a szülőket felvételi döntésünkről.
Szeretettel várjuk az érdeklődő szülőket nyílt napjainkon, melyek során megtekinthetik munkánkat, valamint felmerülő kérdéseikre választ kaphatnak.

Jelentkezési lap letöltése:
Személyközpontú, differenciált oktatás, kis létszámú osztályok, inspiráció, kreatív gondolkodás.

Kapcsolat

MOA Magán Általános Iskola
1031 Budapest, Kalászi utca 5-7.
+36 70 636 7676
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram