2019.10.28.

Állatok Világnapja és adománygyűjtés

Október 11-én tartottuk az Állatok Világnapját a MOÁban. Az első óra utáni szünetben főként hidegvérű kedvenceiket mutatták be büszke gazdáik az érdeklődő nagyérdemű közönségnek az aulában.
A kisállatbemutatót követően az alsósok egy filmvetítéssel kísért kiselőadást hallgattak, és néztek meg élő vizeink műanyagszennyezéséről, illetve az ezt megszüntetni igyekvő Tiszai PET Kupa programról.
Reméljük, hogy Doró Viktrória, a program egyik koordinátorának lelkesítőelőadásán felbuzdulva minél többen csatlakoztok a MOA szemétszedő matrózcsapatába!
Szintén öröm volt látni, hogy ilyen állati sok ötletes és esztétikus festményt, rajzot küldtetek az Ilus néni által kiírt "Fogadj örökbe!" c. rajzpályázatára! Hosszas mérlegelés után sikerült csak kiválasztani a nyertes pályamunkákat, melyeknek alkotói okt. 16-án segítettek elszállítani azt a hihetetlen mennyiségű kutyaeleséget és ebtratáshoz szükséges segédeszközt az Ürömi Állatotthonba.
Az otthon lakói nevében is szeretnénk megköszönni a lelkesedéseteket és az adakozókedveteket, illetve gratulálunk az Aulában kiállított valamennyi rajz és festmény minden alkotójának! Nagyon különleges alkotások születtek!

Nagyon köszönjük az adománygyűjtésben való aktív részvételt minden kedves szülőnek és gyereknek. Hihetetlenül sok ételt, játékot, felszerelést hoztatok az iskolába, hogy azokat átadhassuk az Ürömi Állatotthon kis és nagy lakóinak.
És természetesen nagyon köszönjük a menhely dolgozóinak is, hogy körbe vezettek minket és meséltek a menhely életéről, működéséről. A gyerekek nagyon élvezték, sokat tanultak és sok-sok élménnyel gazdagodtak. Köszönjük az ajándékokat is!

Bízunk benne, hogy mindannyiótok számára hasznosan és tartalmasan telt ez a nap is!

Mindenkinek köszönjük a részvételt: A Szervezők

Kattints ide!


Személyközpontú, differenciált oktatás, kis létszámú osztályok, inspiráció, kreatív gondolkodás.

Kapcsolat

MOA Magán Általános Iskola
1031 Budapest, Kalászi utca 5-7.
+36 70 636 7676
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram